Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@00:52:10 GMT

علامت سرماخوردگی را به حساب کرونا بگذارید

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۶۸۵۳۰

علامت سرماخوردگی را به حساب کرونا بگذارید

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محبوبه حاج عبدالباقی متخصص بیماری‌های عفونی اظهار کرد: متاسفانه باور اشتباهی در میان مردم به وجود آمده است که مثلاً به محض اینکه با یک آبریزش بینی و یا عطسه مواجه می‌شوند می‌گویند که به دلیل قرار گرفتن در زیر باد کولر این علائم در آن‌ها بروز پیدا کرده است.

او گفت: آبریزش بینی، عطسه، گلودرد و سردرد از جمله علائم بیماری کروناست، عده‌ای تصور می‌کنند که سرما خورده‌اند و دچار کرونا نشدند، اما باید بدانند که این علائم نشانه کروناست لذا باید توجه داشت به محض مشاهده چنین علائمی فرد سریعاً به پزشک مراجعه و در نهایت اقدام به قرنطینه سازی خود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص بیماری‌های عفونی بیان کرد: کسانی که سابقه آلرژی دارند به خوبی می‌دانند که آبریزش بینی و عطسه در آن‌ها به صورت مرتب اتفاق می‌افتد، اما فردی که به یکباره دچار این علائم می‌شود باید بداند که دچار بیماری کرونا شده است.

حاج عبدالباقی با اشاره به اینکه قدرت انتقال ویروس دلتا زیاد است، گفت: این بیماری مسری است و افراد خانواده به صورت دسته‌جمعی مبتلا به کرونا می‌شوند بنابراین یک نفر چند نفر را می‌تواند آلوده کند. 

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه باید هر علائم سرماخوردگی ظاهری را به حساب کرونا بگذاریم، افزود: میزان مثبت شدن تست کرونا ۵۰ تا ۶۰ درصد است و نباید به هیچ وجه ساده انگاری کنیم.

او تاکید کرد: قرار گرفتن در زیر باد کولر یا پنکه تنها سبب تحریک مخاط بینی می‌شود اما اگر تب، سردرد شدید، سرفه و اسهال شدید داشتید حتماً باید به پزشک مراجعه کنید.

حاج عبدالباقی ادامه داد: در نظر داشته باشید که سی تی اسکن بدون تجویز پزشک برای سلامتی عواقب جبران ناپذیری دارد و و می‌تواند فرد را مستعد سرطان تیروئید و یا پستان کند. بنابراین هرگز اقدام به انجام سی تی اسکن بی مورد نکنید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۸۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، پس از تجزیه و تحلیل خون ۲۰۰ زن سفیدپوست بریتانیایی که نیمی از آنها به آرتروز زانو مبتلا بودند و نیمی دیگر مبتلا به این بیماری نبودند، محققان دریافتند که وجود برخی از نشانگرهای زیستی زنان مبتلا به آرتروز زانو را از زنان بدون این بیماری متمایز می‌کند.

دکتر «ویرجینیا بایرز کراوس»، نویسنده ارشد این مطالعه و جراح ارتوپدی در دانشکده پزشکی دانشگاه دوک کارولینای شمالی، گفت: «ما دریافتیم که می‌توانیم افرادی را که در معرض خطر ابتلاء به آرتروز زانو هستند شناسایی کنیم، اما چیزی که هیجان‌انگیز بود این بود که هشت سال قبل از اینکه آنها تغییراتی در اشعه ایکس داشته باشند، توانستیم آن را شناسایی کنیم.»

این مطالعه مبتنی بر تحقیقات قبلی است که در آن آزمایش خون ۷۴ درصد دقت در پیش‌بینی پیشرفت آرتریت زانو و دقت ۸۵ درصد در تشخیص آرتریت زانو را نشان داد.

در حالی که هیچ درمانی برای آرتروز زانو وجود ندارد، موفقیت درمان‌های جدید می‌تواند به شناسایی زودهنگام بیماری و کاهش سرعت پیشرفت آن بستگی داشته باشد.

محققان تاکید کردند که درست مانند بیماری قلبی، پوکی استخوان یا بیماری آلزایمر، آرتروز زانو نیز یک اختلال مزمن است که معمولاً در اواخر بیماری تشخیص داده می‌شود. به گفته محققان، با شناسایی زودتر آن، پزشکان به طور بالقوه می‌توانند این بیماری را قبل از اینکه ناتوان کننده شود، متوقف کنند.

کراوس گفت: «در واقع با شناسایی زودتر آن، می‌توانیم از ناتوانی، درد و بدتر شدن کیفیت زندگی جلوگیری کنیم.»

به گفته کراوس، اگر بیماران از طریق آزمایش خون متوجه شوند که در معرض خطر بالای آرتروز زانو هستند، می‌توانند تغییراتی در سبک زندگی خود ایجاد کنند که شامل کاهش وزن، ورزش، تغذیه سالم یا حتی تزریق استروئید می‌شود.

محققان همچنین تاکید کردند که آرتروز زانو برای بیماران چیزی بیش از دردناک است: همچنین منجر به اکثر موارد تعویض مفصل می‌شود و بار اقتصادی زیادی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6097590

دیگر خبرها

  • نکونام: بازیکنان پرسپولیس را کنار تیم ما بگذارید بعد قضاوت کنید
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»